Getuigenoproep gewapende overval op winkel Alphen aan den Rijn

Normal politiemotor geparkeerd
Afbeelding: Politie

Bij een gewapende overval op een winkel aan de Van Mandersloostraat is dinsdagochtend 10 november een onbekend aantal goederen buitgemaakt. De overval werd gepleegd door twee verdachten, die na de overval op de vlucht sloegen. De politie zoekt getuigen.

Rond 11:00 uur liepen de twee overvallers de winkel binnen. Eenmaal binnen bedreigden zij de winkelmedewerkers met een vuurwapen. De verdachten namen twee grote tassen en een koffer mee, mogelijk om de gestolen goederen in mee te nemen. Niemand raakte gewond. De winkel was een korte tijd afgezet voor onderzoek. De slachtoffers konden een summiere beschrijving geven van hun belagers: twee getinte personen. Ze droegen donkere kleding en één verdachte droeg een licht blauwe broek. 

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie over deze overval? Heeft u vlak voor of na de overval misschien iets gezien of gehoord dat hiermee te maken kan hebben? Geef uw informatie dan door via het telefoonnummer 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem (M) 0800-7000. 

Adverteren op AlphenActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op AlphenActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

AlphenaandenRijn
05:22

18° C

Bewolkt

1.79 km/h

73%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief