Politie zoekt getuigen van overval op benzinestation Alphen a.d. Rijn

Normal politie

Alphen aan den Rijn - Bij een overval op een benzinestation aan de Burgemeester Bruins Slotsingel is vrijdagochtend 20 maart een geldbedrag buitgemaakt door een onbekende man. De recherche onderzoekt de overval en zoekt getuigen.

Een medewerkster van het benzinestation was op vrijdagochtend 20 maart rond 05:30 uur als eerste bij het benzinestation, waar zij wachtte op haar collega. Toen ze voor de deur stond, kwam er een onbekende man bij haar staan. De man bedreigde haar en dwong haar het benzinestation te openen en hem geld te geven. Daarna rende hij richting winkelcentrum de Ridderhof. Bij de overval raakte niemand gewond. Agenten waren snel ter plaatse en zochten in de omgeving naar de verdachte, maar hij werd helaas niet meer aangetroffen. De recherche doet verder onderzoek.

De verdachte is een man met een licht getinte huidskleur, tussen 25-30 jaar oud en 1.70-1.75 meter lang. Hij droeg een zwarte jas, grijze trainingsbroek, zwarte muts en zwarte schoenen.

Adverteren op AlphenActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op AlphenActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

AlphenaandenRijn
04:58

18° C

Bewolkt

1.79 km/h

73%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief