Politie zoekt getuigen na schietincident in Boskoop

Normal bord met logo politie
Afbeelding: Politie

Zondagochtend 27 september kregen surveillerende agenten omstreeks 03:40 uur de melding dat er geschoten werd in een woning aan de Zijde in Boskoop. Zij gingen met spoed ter plaatse en troffen een 22-jarige man gewond aan.

Het slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis. Er is een 30-jarige man uit Boskoop aangehouden. Zijn rol bij het incident wordt nog onderzocht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident en is op zoek naar getuigen.

Oproep voor getuigen

De politie is op zoek naar meer getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben of camerabeelden hebben van de omgeving Zijde in Boskoop ter hoogte van de rotonde met de Boezemlaan. Heeft u informatie waarvan u denkt dat het van belang kan zijn voor het onderzoek? Of heeft u beelden waarop misschien iets te zien is? Neem dan contact met de politie op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Adverteren op AlphenActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op AlphenActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

AlphenaandenRijn
04:53

18° C

Bewolkt

1.79 km/h

73%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief